Isäntäväki

Emäntänä tässä huushollissa toimin minä, Kati Koto. Olen 35v aineenopettaja, kotoisin täältä Keuruulta. Työskentelen matematiikan, kemian, fysiikan ja biologian tuntiopettajana Keuruun yhteiskoulun yläkoulussa ja lukiossa. Koiraihminen olen ollut koko ikäni vaikka murrosiässä hevoset veivätkin pitkäksi aikaa sivuraiteille. Hevosteni kanssa kilpailin alue- ja kansallisella tasolla vuoteen 2004 asti. Vanhemmillani oli lapsuudessani sileäkarvaisia noutajia ja siksi koiraa hankkiessamme rotuvaihtoehtoja olivat flätti, tolleri ja corgi. Kaupungissa asuvina opiskelijoina päätimme silloin, ettei meillä ole mahdollisuutta kouluttaa noutajaa, joten taloon tuli Jazzi-corgi. Opiskeluajan lopulla tuli ajankohtaiseksi toisen koiran hankkiminen ja tolleriin päädyimme, koska halusin kilpailla agilityssä, johon tolleri soveltuu flättiä paremmin. Päivääkään emme ole rotuvalintaamme katuneet.

Vuosien varrella olen harrastanut koiriemme kanssa monia lajeja. Suosikkejani ovat edelleen agility ja mejä mutta myös muut lajit kiinnostavat. Kuulun Keuruun seudun kennelkerhon hallitukseen ja toimin myös kerhon kouluttajana agilityn ja mejän parissa. Lisäksi olen suorittanut mejän koetoimitsijakurssin.

Talon isäntänä häärii Ville-Pekka Koto, myöskin 35 ja kotoisin Keuruulta. Ville on ammatiltaan logistiikkainsinööri ja työskentelee tällä hetkellä Reka kaapelin Keuruun tehtaalla työnjohtajana. Koirakärpänen pääsi puraisemaan Villeä hiukan vanhemmalla iällä, jonka seurauksena hankimme yhdessä Jazzin vuonna 2002. Aiemmin Ville on seuraillut koirapuuhia vierestä ja toiminut lähinnä kameramiehenä, damin heittäjänä, hihnan pitäjänä, ulkoiluttajana, kuskina, esteiden kantajana ynnä muissa avustustehtävissä. Lopulta koirakuume alkoi kuitenkin poltella niin kovasti, että isännälle piti saada oma harrastuskaveri. Felixin kanssa Ville pääseekin nyt itse kokeilemaan koiraelämän ihanuuksia.

Ville kuuluu myöskin kennelkerhon hallitukseen ja toimii myös kerhon rahastonhoitajana sekä jäsensihteerinä ja avustaa toisinaan kerhon agility- ja mejäkoulutuksissa. Lisäksi hän on mukana Novascotiannoutajat ry:n mejätoimikunnassa. Myös Ville on suorittanut mejän koetoimitsijakurssin.

Kati

Ville

Yhteystietomme ovat:

koto.kati@gmail.com

vpkoto@hotmail.com

040-5532809/Kati

040-1586622/Ville